NOVICE ZA SLOVENSKE GLASBENIKE ( prireditve, festivali, veselice, itd,...

BLOG je namenjen glasbenikom za objavljanje in komentiranje ... 8)

view:  full / summary

ANDROID- Slovenski radio Narodnjak

Posted by Admin on March 12, 2014 at 6:15 AM Comments comments (0)

Ker se približuje čas sprehodov v naravi, in tako tudi dopusti, smo za vas vse ljubitelje Slovenske glasbe na Slovenskem radiu Narodnjak. Pripravili aplikacijo za Androida na pametnih telefonih in tablicah preko katerih bomo  vedno z vami. Seveda je  potrebna internetna povezava za poslušanje, kar je kod pogoj  med drugim seveda tudi naprave, ki podpirajo to možnost, da namestite aplikacijo.

Vabimo vas, da si namestite aplikacijo in tako uživate v polni meri tudi na zabavah, saj samo preko izhoda za slušalke priključite na zunaje ojačevalce  in že Narodnjak grmi in zabava je tu :D Aplikacija se nahaja na teh povezavah, katere prilagamo ;)

https://www.dropbox.com/home/ANDROID%20Aplikacija%20Slovenski%20radio%20Narodnjak

https://www.facebook.com/groups/424550887648266/

 Aplikacija je za Androida na pametnih telefonih in tablicah.
  Vse kar morate narediti, je da aplikacijo namestite na svoje aparate.


GLASBENI FESTIVALI 2014

Posted by Admin on March 1, 2014 at 5:05 AM Comments comments (0)

GLASBENI FESTIVALI 2014 in ZIMSKO DRUŽENJE GLASBENIKOV na Golteh
INFORMACIJE O FESTIVALIH 2014
in smučarskih tekmovanjih glasbenikov
FESTIVALIFESTIVAL VEČER SLOVENSKIH VIŽ V NAREČJU (Škofja Loka) – petek, 30. maj 2014 v ZGONIKU pri Trstu (Italija). To je edini glasbeni festival, ki s produkcijo novih skladb skrbi za ohranjanje in promocijo slovenskih narečij. Napišemo lahko, da je to drugič v zgodovini slovenskih glasbenih festivalov, da bo tekmovalni program izveden v tujini. Informacije na el. naslovu [email protected] in [email protected] .

Razpis je objavljen na spletni strani: www.radio-sora.si .

Prijave do 10. marca sprejema RADIO SORA, Kapucinski trg 4, 4220 ŠKOFJA LOKA.Festival VURBERK 2014 - Grad Vurberk - sobota, 21. junij 2014 .

Izbor ansamblov bo v Podnanosu – nedelja, 11. maj 2014.

Razpis in prijavnica sta objavljena na www.vurberk.si , informacije na [email protected] .

Prijave poslati do 3. marca na naslov TURISTIČNO DRUŠTVO, Vurberk 85, 2241 Sp. DUPLEK.Festival ŠTEVERJAN 2014 - Števerjan - od petka, 4. julija do nedelje, 6. julija 2014 . Razpis in prijavnice so objavljeni na spletni strani: www.sedej.org/festival . Dodatne informacije na [email protected] in [email protected] .

Prijave morajo prispeti do 1. maja na naslov: S.K.P.D. »F.B. SEDEJ«, Trg svobode 6,

I-34070 ŠTEVERJAN – Gorica, Italija ali v digitalni obliki na [email protected] .Festival GRAŠKA GORA POJE IN IGRA 2014 - Graška gora - nedelja, 17. avgust 2014.

Razpis in prijavnica na naslovu www.festival-gg.si . Informacije za edini slovenski mednarodni festival narodno-zabavne glasbe na [email protected] in [email protected] .

Prijave sprejemajo do 15. maja na naslovu: Drago Plazl, Graška Gora 26, 2381 Podgorje.Festival PTUJ 2014 - dvorišče Minoritskega samostana Ptuj - petek, 22. avgust 2014 .

Izbor ansamblov za ta najstarejši festival domače glasbe bo v Preddvoru - nedelja, 25. maj 2014.

Informacije za najstarejši narodno-zabavni festival dobite na naslovu [email protected] . Razpis in prijavnica so objavljeni na spletni strani www.radio-tednik.si .

Prijave do 31. marca sprejema RADIO TEDNIK PTUJ, Osojnikova cesta 3, 2250 PTUJ.Tekmovanje harmonikarjev za POHORSKO COKLO 2014 - Rogla - bo predvidoma oktobra na Rogli.

Razpis in prijavnica za mednarodno tekmovanje harmonikarjev na www.pohorskacokla.com ter informacije na [email protected] in [email protected] .SMUČARSKA TEKMOVANJA GLASBENIKOV


GLASBENIKI NA SNEGU - GOLTE - petek, 14. marec 2014

Tradicionalno druženje glasbenikov na snegu in uradna tekma glasbenikov v veleslalomu bo ponovno na idiličnih GOLTEH in to v petek, 14. marca. Tekma velja kot kvalifikacija za uvrstitev na znamenito SVETOVNO SMUČARSKO PRVENSTVO GLASBENIKOV, ki bo 5. aprila v Schladmingu.

Vsem je ostalo v spominu lansko nepozabno zabavno, športno in glasbeno srečanje na Golteh. Nekateri glasbeniki so se že prijavili za igranje s svojimi ansambli ali sodelovanje v »jam sessionu« zvečer po tekmi v hotelski diskoteki. Poleg vsega, pa je bilo za zimsko srečanje glasbenikov tudi veliko zanimanje medijev. Zato vas tudi letos vabimo, da se udeležite druženja glasbenikov na snegu. Prijave s podatki (ime in priimek, naslov medija, funkcija, ki jo bo opravljal prijavljenec: novinar, fotograf, kamerman,…elektronski naslov) je potrebno poslati do 11. marca na naslov [email protected] . Na spodnji postaje žičnice bodo za predstavnike medijev pripravljene brezplačne vozovnice, …

Dodatne informacije lahko dobite na našem novem el. naslovu [email protected] .SVETOVNO SMUČARSKO PRVENSTVO GLASBENIKOV – sobota, 5. april 2014 – Schladming

Tudi letos bodo najboljši slovenski glasbeniki smučarji sodelovali na Svetovnem smučarskem prventvu v Schladmingu in prepričani smo, da bodo tudi letos prismučali kakšen pokal kljub konkurenci 200 smučarjev iz cele Evrope. Poleg smučanja bo več kot 40 ansamblov skrbelo za 5 dnevni glasbeni program v katererm bodo letos sodelovali VESELI BEGUNJČANI, OKROGLI MUZIKANTI,…


Rss_feed