GLASBENI FESTIVALI 2014

Posted by Admin on March 1, 2014 at 5:05 AM

GLASBENI FESTIVALI 2014 in ZIMSKO DRUŽENJE GLASBENIKOV na Golteh
INFORMACIJE O FESTIVALIH 2014
in smučarskih tekmovanjih glasbenikov
FESTIVALIFESTIVAL VEČER SLOVENSKIH VIŽ V NAREČJU (Škofja Loka) – petek, 30. maj 2014 v ZGONIKU pri Trstu (Italija). To je edini glasbeni festival, ki s produkcijo novih skladb skrbi za ohranjanje in promocijo slovenskih narečij. Napišemo lahko, da je to drugič v zgodovini slovenskih glasbenih festivalov, da bo tekmovalni program izveden v tujini. Informacije na el. naslovu [email protected] in [email protected] .

Razpis je objavljen na spletni strani: www.radio-sora.si .

Prijave do 10. marca sprejema RADIO SORA, Kapucinski trg 4, 4220 ŠKOFJA LOKA.Festival VURBERK 2014 - Grad Vurberk - sobota, 21. junij 2014 .

Izbor ansamblov bo v Podnanosu – nedelja, 11. maj 2014.

Razpis in prijavnica sta objavljena na www.vurberk.si , informacije na [email protected] .

Prijave poslati do 3. marca na naslov TURISTIČNO DRUŠTVO, Vurberk 85, 2241 Sp. DUPLEK.Festival ŠTEVERJAN 2014 - Števerjan - od petka, 4. julija do nedelje, 6. julija 2014 . Razpis in prijavnice so objavljeni na spletni strani: www.sedej.org/festival . Dodatne informacije na [email protected] in [email protected] .

Prijave morajo prispeti do 1. maja na naslov: S.K.P.D. »F.B. SEDEJ«, Trg svobode 6,

I-34070 ŠTEVERJAN – Gorica, Italija ali v digitalni obliki na [email protected] .Festival GRAŠKA GORA POJE IN IGRA 2014 - Graška gora - nedelja, 17. avgust 2014.

Razpis in prijavnica na naslovu www.festival-gg.si . Informacije za edini slovenski mednarodni festival narodno-zabavne glasbe na [email protected] in [email protected] .

Prijave sprejemajo do 15. maja na naslovu: Drago Plazl, Graška Gora 26, 2381 Podgorje.Festival PTUJ 2014 - dvorišče Minoritskega samostana Ptuj - petek, 22. avgust 2014 .

Izbor ansamblov za ta najstarejši festival domače glasbe bo v Preddvoru - nedelja, 25. maj 2014.

Informacije za najstarejši narodno-zabavni festival dobite na naslovu [email protected] . Razpis in prijavnica so objavljeni na spletni strani www.radio-tednik.si .

Prijave do 31. marca sprejema RADIO TEDNIK PTUJ, Osojnikova cesta 3, 2250 PTUJ.Tekmovanje harmonikarjev za POHORSKO COKLO 2014 - Rogla - bo predvidoma oktobra na Rogli.

Razpis in prijavnica za mednarodno tekmovanje harmonikarjev na www.pohorskacokla.com ter informacije na [email protected] in [email protected] .SMUČARSKA TEKMOVANJA GLASBENIKOV


GLASBENIKI NA SNEGU - GOLTE - petek, 14. marec 2014

Tradicionalno druženje glasbenikov na snegu in uradna tekma glasbenikov v veleslalomu bo ponovno na idiličnih GOLTEH in to v petek, 14. marca. Tekma velja kot kvalifikacija za uvrstitev na znamenito SVETOVNO SMUČARSKO PRVENSTVO GLASBENIKOV, ki bo 5. aprila v Schladmingu.

Vsem je ostalo v spominu lansko nepozabno zabavno, športno in glasbeno srečanje na Golteh. Nekateri glasbeniki so se že prijavili za igranje s svojimi ansambli ali sodelovanje v »jam sessionu« zvečer po tekmi v hotelski diskoteki. Poleg vsega, pa je bilo za zimsko srečanje glasbenikov tudi veliko zanimanje medijev. Zato vas tudi letos vabimo, da se udeležite druženja glasbenikov na snegu. Prijave s podatki (ime in priimek, naslov medija, funkcija, ki jo bo opravljal prijavljenec: novinar, fotograf, kamerman,…elektronski naslov) je potrebno poslati do 11. marca na naslov [email protected] . Na spodnji postaje žičnice bodo za predstavnike medijev pripravljene brezplačne vozovnice, …

Dodatne informacije lahko dobite na našem novem el. naslovu [email protected] .SVETOVNO SMUČARSKO PRVENSTVO GLASBENIKOV – sobota, 5. april 2014 – Schladming

Tudi letos bodo najboljši slovenski glasbeniki smučarji sodelovali na Svetovnem smučarskem prventvu v Schladmingu in prepričani smo, da bodo tudi letos prismučali kakšen pokal kljub konkurenci 200 smučarjev iz cele Evrope. Poleg smučanja bo več kot 40 ansamblov skrbelo za 5 dnevni glasbeni program v katererm bodo letos sodelovali VESELI BEGUNJČANI, OKROGLI MUZIKANTI,…

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments